facebook Futura Esperanza zakelijk Burn outLinkedIn Futura Esperanza Zakelijk Burn outTwitter Futura Esperanza Burn outcontact Futura Esperanza

DIENSTEN

Tenerife

Programma Futura Esperanza

Ons programma is gebaseerd op een gelijktijdige opbouw van fysieke, mentale en sociale conditie van mensen na een ingrijpende gebeurtenis in hun leven. Het is bijzonder geschikt voor gemotiveerde, hoog opgeleide mensen, klaar met de medische behandeling, maar mentaal nog instabiel en persoonlijk op zoek naar de juiste balans. Wij bieden de juiste inspiratie om de stap te kunnen maken naar een gezonde deelname aan het arbeidsproces. Ook geschikt als preventiemaatregel om klachten niet te laten verergeren of ter voorkoming van terugval.

Onderzoek re-integratie spoor 2

Als een werknemer langer dan een jaar ziek is, eist de Wet Poortwachter dat u onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden van spoor 2. Dit is een onderzoek en begeleiding naar een nieuwe baan bij een ander werkgever. Dit onderzoek naar de re-integratiemogelijkheden spoor 2 vraagt om specifieke expertise en empathisch vermogen om enerzijds de medewerker te ondersteunen naar een nieuwe werktoekomst. Anderzijds dient de werkgever geholpen te worden om te voldoen aan de eisen die het UWV stelt aan een onderzoek naar spoor 2. Als coach inzetbaarheid is ons uitgangspunt om beide belangen te dienen en uit te voeren.

Naar een nieuwe baan

Een module voor mensen die op zoek gaan naar een nieuwe baan of na lange tijd weer gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Er is veel aandacht voor het sollicitatieproces, zichzelf presenteren en een uitgebreide oriëntatie op de arbeidsmarkt in de vorm van stages en/of proefplaatsingen. Ook realiseren mensen zich niet hoe zij bijvoorbeeld overkomen op hun facebook pagina. Dus geven we antwoord op de vraag: “Hoe ga je om met social media? Verder zijn een competentie/persoonlijkheidstest en een plan van aanpak een paar van de onderwerpen. Deze module vormt niet alleen een prima aanvulling op het onderzoek naar spoor 2, maar past ook als extra module bij het eerder genoemde programma van Futura Esperanza.

Special

Voor mensen die na een behandeling uit een diep dal komen bieden we een speciale reis. Een reis met een kleine groep gelijkgestemden. Om letterlijk afstand te nemen voor het verkrijgen van overzicht op het eigen leven en het maatschappelijk/bedrijfsmatig functioneren. Tijdens de reis komen verschillende aspecten aan de orde. Niet alleen de fysieke en mentale conditie, maar vooral ook de sociale dingen, als groepsgevoel en respect voor anderen. Als locatie hebben wij gekozen voor het mooie Tenerife. Dit vulkanische eiland biedt haar bezoekers de gelegenheid de energie in zich op te nemen. Dit in een healing environment van zon, zee, natuur, frisse lucht en gastvrije mensen.


gaan
Tenerife avond