facebook Futura Esperanza zakelijk Burn outLinkedIn Futura Esperanza Zakelijk Burn outTwitter Futura Esperanza Burn outcontact Futura Esperanza

PROGRAMMA ZAKELIJK

De brug naar herste na een burn outl
  • met werkgever en werknemer bouwen we een brug naar de toekomst

Persoonlijk interventie programma

Ons programma is vooral gebaseerd op eigen wilskracht. Gemotiveerde mensen hebben de meeste kans op een hoog rendement. Het gaat erom, weer structuur aan te brengen in het (nieuwe) leven. Wij doen dat, door het verbeteren van de algehele conditie. Zowel fysiek, Mentaal, als sociaal. Elk programma wordt persoonlijk samengesteld. Dit in een omgeving van veiligheid, warmte en respect voor elkaar. Van belang is de motivatie van zowel de werknemers als de werkgever. Het rendement is zoveel hoger, als beiden de wil hebben om het probleem aan te pakken.

De interventie

De methode is gebaseerd op het opbouwen van 3 condities: fysiek, mentaal en sociaal. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende zaken. Bewustwording van de huidige situatie. Het loslaten van gewoontes en gedachten. Het brengen van evenwicht in
belasting en belastbaarheid. Ook wordt de deelnemer geprikkeld eens op een andere wijze naar zaken te kijken, waardoor vaak nieuwe inzichten ontstaan. Omdat het belangrijk is zullen we voldoende aandacht besteden aan verschillende sociale aspecten van het leven. Structuur, een duidelijk toekomstplan en concrete acties maken het leven waardevol. Gedurende de hele periode zal ondersteuning in de vorm van coaching plaatsvinden.

Modulaire opbouw

Het programma is ingedeeld in acht verschillende modules. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Dat maakt een persoonlijke aanpak mogelijk. Verdeeld over de modules komen de onderwerpen, zoals die worden benoemd in de registratierichtlijn van het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten, voor Burn out, aan de orde.

Werkomgeving onderzoek

Bij de aanpak hoort ook een uitgebreid onderzoek naar de werkomgeving en omstandigheden. Zowel werknemer als werkgever ontvangen een rapport met daarin aanbevelingen ter verbetering. Dit alles ter bevordering van een duurzaam herstel.

Special

Om een enorme versnelling van het herstelproces in gang te zetten bieden we naast de bovenstaande modules de mogelijkheid voor een speciale reis. Door afstand te nemen en actief bezig te zijn samen met een groep gelijkgestemden, komt iemand veel sneller tot
nieuwe inzichten. We hebben prachtige wandelingen, leerzame workshops en bijzondere excursies geregeld. Deze 9 daagse reis is naar het energierijke, vulkanische, Tenerife. In de geweldige Healing Environment van dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg iemand veel tijd om na te denken, te praten en zaken op een rij te zetten. Ons gezamenlijke doel is, dat iemand kort daarna weer gaat deelnemen aan het arbeidsproces.

Tijdbesteding

Het totale programma duurt 4 tot 8 maanden. Dit is sterk afhankelijk van de situatie. De dagelijkse tijdbesteding is persoonsgebonden, maar schatten wij tussen de 1 en 2 uur. Dit biedt mogelijkheden om gelijktijdig met het volgen van het programma een begin te maken met daadwerkelijke werkhervatting. Deze voordelen doen zich ook voor als besloten wordt het programma in te zetten als preventiemaatregel.

Gratis adviesgesprek.

Wij kunnen ons voorstellen, dat de deelname aan het programma voor betrokkenen een forse investering is, Zowel in tijd, als in geld. Om een betere afweging te kunnen maken bieden wij de mogelijkheid van een gratis adviesgesprek. Een gesprek met de werkgever en een gesprek met de betrokken werknemer. Deze gesprekken bieden de gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen. U krijgt beiden de gelegenheid aan ons toe te lichten, waarom u overweegt deel te nemen.

U krijgt van ons informatie wat het programma inhoudt. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons programma brengen wij voor dit advies geen kosten in rekening.

Aan het einde van het gesprek geven wij u een advies over nut en noodzaak van een mogelijke deelname. Dit zullen wij ook schriftelijk bevestigen. Vervolgens kunt u beiden zelf, voorzien van alle informatie, in alle rust de afweging maken of u wel of niet gaat deelnemen.

Informatie

Omdat het programma behoorlijk intensief is en veel zelfdiscipline vereist zal het maximale resultaat alleen worden behaald door 100% gemotiveerde mensen. Alleen werkgevers en werknemer, die serieus van plan zijn de Burn out duurzaam aan te pakken, behalen het gewenste resultaat. Een fitte gemotiveerde werknemer met meer zelfvertrouwen en motivatie voor het bedrijf. Spreekt het bovenstaande aan, dan sturen we graag meer informatie over het programma gratis en zonder enige verplichting toe. Laat hieronder even de naam en email adres achter en u ontvangt vandaag nog de nodige informatie.

gaan
Tenerife planten